Set 3-în-1: Joc Academia Pisicilor + Mini-Puzzle 54 piese - Pisicuță + Jucărie Pisicuță, Tolo


Descriere

Descoperă setul de jocuri 3 în 1 potrivit pentru micii iubitori de pisicuțe din casa ta! Această mini-colecție stimulează creativitatea copiilor și oferă momente neprețuite de joacă și bucurie atât celor mici, cât și celor mari. Setul conține: Jocul Academia pisicilor Asamblează o mulțime de jucării distractive și interactive special concepute pentru pisicile jucăușe și vezi cum se descurcă prietena ta necuvântătoare în Centrul de Joacă și la testele de inteligență. Jocul stimulează curiozitatea copiilor și pisicuțelor deopotrivă și creează o conexiune uimitoare între cei mici și animalul lor de companie. Mini-Puzzle 54 piese - Pisicuță Jocul puzzle este o modalitate de relaxare și un prilej pentru ca cel mic să-și cultive atenția la detalii, concentrarea și răbdarea. Iar când imaginea rezultată este a celui mai drag prieten necuvântător, asamblarea devine cu adevărat fascinantă. Jucărie Pisicuță, Tolo Figurina este potrivită pentru cei mai mici iubitori de pisicuțe. Coada și picioarele sunt mobile, astfel încât cel mic le poate răsuci oricât, figurina rămânând intactă. Jucăria dezvoltă percepția coloristică, sensibilitatea auditivă și simțul tactil al copiilor. Profită de prețul promoțional al acestui set 3-în-1 și oferă-le celor dragi un cadou special de care să se bucure împreună cu prietenii lor patrupezi.


Set 3-în-1: Joc Academia Pisicilor + Mini-Puzzle 54 piese - Pisicuță + Jucărie Pisicuță, Tolo

Plata produselor

Plata pentru Set 3-în-1: Joc Academia Pisicilor + Mini-Puzzle 54 piese - Pisicuță + Jucărie Pisicuță, Tolo se poate face cash la livrare, card bancar sau în rate în funcție de magazin.


Livrare produselor cumparate

Calculul pentru livrare se vă face în pagina de comandă după ce ați dat click pe butonul „către magazin” după care adaugați produsul în coșul de cumpărături. Foarte multe produse beneficiază de transport gratuit doar dacă coșul de cumpărături depășește o anumită valoare.


Declinare de responsabilitate

Petit.ro este un site care vă ajuta să comparați prețuri, de multe ori nu poate să vă ofere informații exacte despre produsul listat. Drept urmare folosiți butonul „către magazin” pentru a vedea informațiile actualizate sau dacă produsul mai face partea din oferta magazinului

Joc Cucerește piramida - Joc de strategie tridimensional Joc Cucerește piramida - Joc de strategie tridimensional
Verifica
Joc Cucerește piramida - Joc de strategie tridimensional
Vrei să petreci mult timp de calitate cu copiii? ...